Körmöczi Júlia

1989 óta foglalkozom asztrológiával, a sokéves önálló tanulást követően az asztrológusi oklevelemet kiváló minősítéssel szereztem a Baktay Ervin Asztrológus Intézetben 2004-ben. Az utóbbi 18 évben egyéni elemzések, egyéni oktatás és csoportos oktatás formájában a hivatásommá vált az asztrológia.

A „civil” diplomámat 2005-ben vettem át a Szegedi Tudományegyetemen, ahol elektronikus sajtó és nemzetközi kommunikáció szakon, bölcsészként diplomáztam.

2019 óta egy viszonylag új módszerrel a horoszkóp térbeli megjelenítésével is foglalkozom. Az általam vezetett állítások alapját az AstroVerzum bolygó és horoszkópállító módszer adja, amit saját tapasztalataim és ismereteim egészítenek ki.

2020-ban szerzem meg a Személyközpontú tanácsadói végzettségemet, ami egy hároméves módszerspecifikus képzés záró akkordja lesz. A képzést a Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadó Egyesület tartja.

Az Asztrológusok Magyarországi Egyesületének életrehívója, és jelenlegi elnöke vagyok. Az egyesületi munkában és saját szakmaiságomban is a magas szintű szakmai felkészültség és elkötelezettség motivál. 

Asztrológiai szemléletemet a pszichológiai megközelítés jellemzi, ami azt jelenti, hogy a fejlődésre koncentrálok, elsősorban az önismereti munkát támogatom szakmai tudásommal, és csak kisebb mértékben kerül hangsúly a jövő alternatíváira. Kifejezetten a személyiségelemzést és a kapcsolatok elemzését szeretem, mert azt vallom, hogy abból profitálhat a legtöbbet a kérdező. Az egyént, mint komplex egységet tekintem.
A fejlődés és megélés tapasztalatom szerint több szinten zajlik, tehát nem csak a fizikai eseményeket lehet formálni, hanem meg lehet érteni az érzelmi történéseket, fel lehet dolgozni a múltbeli „sérüléseket”, és mindenhez társul egy szellemi síkú értelmezés is. Az egész azonban a spirituális értelembe vett egész tükrében válik igazán érthetővé, tehát ezt az olvasatot is mindig figylembe veszem, és amennyiben a kliens is nyitott rá, szívesen vizsgálom a helyzetét ebben a spirituális rendben.

Az asztrológiát a humanisztikus, személyközpontú pszichológia eszközeivel, Symbolon és Tarot kártya használatával, valamint alapszintű számmisztikával egészítem ki. Több oldalról, árnyaltan elemzem a hozzám fordulók horoszkópját, hozzásegítve őket a problémáik megoldásához. Szeretnék úgy segíteni, hogy az egyúttal a leghatékonyabban szolgálja a tanulásukat és a fejlődésüket.

Az asztrológiai személyiségelemzések mellett két különleges témában végzek kutatómunkát, az egyik az asztrológiában speciális területnek tekintett ikertestvér-horoszkópok kutatása és elemzése. A másik az intelligencia megmutatkozása a horoszkópban, különös tekintettel az intelligencia fejlesztésének és kiaknázásának lehetőségeire a gyermekeinknél.
Mindkét témában személyesen is érintett vagyok: mivel ikergyermekeim vannak, és tagja vagyok a Mensa HungarIQa egyesületnek.

Úgy gondolom, hogy az asztrológia alkalmas az önsimereti munka segítésére, és komplexitása révén olyan árnyalatokat képes feltárni a hozzá fordulóknak, ami egyedülálló az önismereti módszerek körében.

Hivatásom szerint abban segítem a hozzám fordulókat, hogy megtalálják a saját útjukat, amin a saját ritmusuk szerint haladhatnak. Az önálló döntésekhez eljutni kalandos lehet, de ezek a döntések hozzák végső soron a változást. 

Minden változás a megértéssel kezdődik, és az elhatározás megszületésével indul útjára. Az asztrológia képes megadni a megértéshez szükséges információkat és segítséget nyújt az út megválasztásában is.  A döntés, az akarat, az elhatározás és a cselekvés az emberen múlik.

Az egyesülettel kapcsolatos kérdésekkel is kereshet engem, állok rendelkezése.

Elérhetőségeim:
e-mail: bkj@asztrologusok.hu
weboldal: www.egeszen.hu
telefon: +3670-557-0902

Facebook: Körmöczi Júlia – önismereti tanácsadó, asztrológus

Tik-tok: KörmöcziJúlia önismeret