Velencei Móni

Eredeti szakmám szerint szociális munkás vagyok, tehát mindig is segítő szakember voltam. Segítő szakemberként az ember nyilván megpróbál jó válaszokat találni arra, hogy hogyan működik az ember és a társadalom. A szociális munkás képzés keretein belül tanultam pszichológiát és szociológiát is, azonban valami hiányzott. Így találtam rá kb. 20 évvel ezelőtt az asztrológiára, ami teljessé tette számomra az ember és működésének leírását.

Több hazai asztrológiai iskolában is tanultam, Hollós R. Lászlónál, Mireisz Lászlónál, Kovács Gábornál, Tárnoki Gábornál stb., illetve nyilván sokat olvastam, és most már sok száz saját magam által tanulmányozott horoszkóp van a hátam mögött. Folyamatosan alkalmazom magam is a saját életvezetésemben a megszerzett tudást. Kb. 10 éve van asztrológiai tanácsadó praxisom.

2011-ben kezdtem el foglalkozni a horoszkópok térbeli megjelenítésének módszerével. Mindig érdekelt, hogy hogyan lehetne élményszerűvé tenni a horoszkóp rejtette tudást a laikusok számára is, és a térhoroszkóp módszere jelentette számomra a megoldást. Ezzel a módszerrel végre nem én mondom meg a „frankót” a tanácskérőknek, hanem nekik maguknak nyílik lehetőségük a horoszkópjuk rejtette bölcsességgel közvetlenül, élményszerűen kapcsolatba lépni. A módszerről több írás található a honlapomon. 2019 óta csoportban is dolgozom eredményesen a módszerrel, korábban inkább a térhoroszkópos egyéni segítésben szereztem gyakorlatot.

Elérhetőségeim:
Tel: +36-20-460-9593
email: asztro@velenceimoni.hu
honlap: www.velenceimoni.hu