Könyvtár

Az egyesület könyvtárát folyamatosan bővítjük, és a lehetőségekhez mérten asztrológus oktatók hagyatékát is igyekszünk megmenteni az utókor asztrológusainak számára.

A könyvtár nem csak könyveket, de jegyzeteket, sőt még néhány közösségi felületen nyilvánosságra hozott anyagot is tartalmaz. Van a birtokunkban komplett oktatási anyag is hangformátumban, illetve bizonyos könyvek és jegyzetek digitális formátumban is.

Kölcsönzési szabályok

A könyvtár használata az egyesület tagjai számára ingyenes, ha kell postázzuk a kikölcsönzött könyvet.

A nem egyesületi tagoknak is módjában áll kölcsönözni a könyvtárból, de ehhez elengedhetetlen egy kölcsönzési szerződés kötése az egyesülettel, illetve kölcsönzési díj megfizetése.

Sok olyan könyv is a könyvtár birtokában van, mely a könyvpiacon szinte elérhetetlen. Ezen ritkaságok esetében különösen fontos, hogy legyen egy szerződés a kölcsönző és az egyesület között. Mivel ezeknek a könyveknek az értéke is igen magas, így anyagi felelősségvállalás is szerepel a szerződésben.

A könyvtár nem csak asztrológiai szakmai könyveket, hanem a társtudományokhoz (tarot, számmisztika, kézelemzés stb), a spirituális témákhoz kapcsolódó és jelentős számú pszichológiai könyvet is tartalmaz.

A könyvek listája folyamatosan bővül, ezért érdemes néha ellenőrizni, hogy az adott keresett könyv megtalálható-e benne. Ha kérdés vagy igény merül fel egy-egy könyv vagy jegyzet kapcsán, akkor kérlek írj az ame@asztrologusok.hu címre.