Szeretnék az egyesület pártoló tagja lenni!

Az egyesületben pártoló tag lehet minden olyan személy, aki egyetért az egyesület céljaival, elfogadja az egyesület alapszabályát és etikai kódexét.

Azoknak ajánljuk ezt a típusú tagságot, akik asztrológiát tanulnak, és természetesen azoknak is, akik támogatni szeretnék a hazai asztrológiáért folytatott munkánkat.

Semmilyen kitételnek nem kell megfelelned mindössze a belépési nyilatkozatot kell kitölteni és a Tagfelvételi biztosság a nyilatkozatban megadott e-mail címen felveszi veled a kapcsolatot.

Az egyesületi pártoló tagság hivatalosan a jelentkezési lap kitöltése és a felvételről szóló döntés után, valamint a tagdíj befizetése után jön létre.

A tanulni vágyók is élvezhetik az előnyét a tagságnak, ergyrészt kedvezményes áron vehetnek részt workshopokon, előadásokon, és bizonyos képzéseken is; másrészt bevonódhatnak a szakmai életbe már a tanulmányaik alatt.

Ha még kérdésed lenne a tagsággal kapcsolatban, akkor kérdezz nyugodtan az ame@asztrologusok.hu címen

A csatlakozáshoz töltsd ki a belépési nyilatkozatot, amit elküldve jelezheted csatlakozási szándékodat, vagy írj e-mailt a tagfelvetel@asztrologusok.hu címre .