Lépj be!

Szeretettel köszöntelek az 
Asztrológusok Magyarországi Egyesületénél!

Mi, a szakmán belül általában tegeződni szoktunk, és Te, aki érdeklődsz az egyesületi tagság iránt, remélem nem bánod, ha ehhez a hagyományhoz híven tegező formában fogalmazok. 

Az egyesületi tagság lényege, hogy együtt tudjunk gondolkodni és cselekedni a szakmánkkal kapcsolatban, és kialakuljon egy közösség, ami tesz is a számára fontos dolgokért.

Az AME kétféle tagsággal rendelkezik.
A szakmai tudás alapján különül el a rendes tagság – akik a szakmában dolgozó asztrológusok – és a pártoló tagság, akik a jelenleg tanulók vagy támogató érdeklődők.

Azok, akik már praktizálnak, végzett asztrológusok nagyon sokat tehetnek ennek a szakmának az elfogadottságáért, a meghatározottságáért, és presztizséért.

A tanulni vágyók is élvezhetik az előnyét a tagságnak, egyrészt kedvezményes áron vehetnek részt workshopokon, előadásokon, és bizonyos képzéseken is; másrészt bevonódhatnak a szakmai életbe már a tanulmányaik alatt.

Ha még kérdésed lenne a tagsággal kapcsolatban, akkor kérdezz nyugodtan az ame@asztrologusok.hu címen

A csatlakozáshoz töltsd ki a belépési nyilatkozatot, amit elküldve jelezheted csatlakozási szándékodat, vagy írj e-mailt a tagfelvetel@asztrologusok.hu címre .
A jelentkezési lapon kérlek jelöld, hogy melyik típusú tagságra jelentkezel.