Egyesületi hírek

Közgyűlés 2022.05.07.

Az Asztrológusok Magyarországi Egyesülete ezúton meghív a 2022. évi rendes közgyűlésére. Időpontja: 2022. május 7. szombat 17:00 óra.

Határozatképtelenség esetén a megismételet közgyűlés 15 perccel később kerül megrendezésre. Bővebben…


III.Asztrológus konferencia

Mindenki nagyon várja már az év asztrológiai találkozóját!

Részleteket és a programot ide kattintva találod!

Aznap lesznek lezárások Budapesten, a részletes lezárási helyeket és időszakokat ide kattintva olvashatod!

Ha még nem jelentkeztél, de jönnél, akkor nagyon gyorsan még regisztrálhatsz – ide kattintva!


III.Asztrológus konferencia

Elindult a jelentkezés az idei konferenciára! Már kaphatóak az Early Bird jegyek!
Árakat, előadókat, részleteket ide kattintva éred el!


Képlet pontosítás tanfolyam! MEGTELT!
Várhatóan 2022. októberében indul legközelebb.

2022.03.19-től indul 4 alkalmas, elméleti és gyakorlati, online tanfolyam.
Egy-egy alkalom 2 órás, maximum 10 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

Számíthattok elméletre és konkrét példákon át vezetett gyakorlati oktatásra.

Részletekért kattints ide!


2022.02.02-án Képletelemző szakkör!

17:00-tól jöhetnek az asztrológiát tanuló és gyakorló tagok és nem tagok! Gyakorlati elemzés, beszélgetés, ismerkedés két órában.
A mostani téma az újhold értelmezése a születési képletben példahoroszkópok elemzésével. Szakmai vezető Pernyei Gábor.
Az esemény a Facebook felületén is megtalálható, ott is jelezheted csatlakozási szándékodat. Kattints a ide!

A részvétel AME tagoknak ingyenes!

A nem tagoknak 1500 Ft, amit az egyesület számlájára kell utalni, és a megjegyzésben szerepelnie kell a résztvevő nevének és címének. (ez a számla kiállítási kötelezettségünk miatt elengedhetetlen!)
Jelentkezni lehet e-mailben is a bkj@asztrologusok.hu címen!


Szervezzük a harmadik asztrológus konferenciát !

Az előzetes dátum 2022.05.07-e szombat. Helyszín Budapest. További részletekkel később jövünk, ha kialakul véglegesen az előadók névsora, és lefoglaltuk a helyszínt. Addig is a dátumot rögzítse mindenki, aki tervez velünk tartani!


Évindító Zoomos találkozó nem csak tagoknak

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2022.01.02-án 19:30-kor egy évindító online találkozóra!
A találkozóhoz bárki csatlakozhat, aki tag, és aki még csak ismerkedik az egyesülettel. Ez is egy lehetőség, hogy megnézd kik és mivel foglalkoznak az AME keretein belül.

Rövid évértékelésre és kicsivel több tervezésre számíthatsz, mert ilyenkor szoktunk ötletbörzét tartani, hogy milyen fontos dolgokat szeretnénk közösen megvalósítani az előttünk álló időszakban.
Gyerek és kezdd Te is velünk az új évet!

Erre a linkre kattintva tudsz az online eseményhez csatlakozni.


Elkészült az Asztrológus Etikai Kódex
A beikatási dátuma 2021.11.23.

Az AME legfontosabb 2021-es projektje, hogy külföldi mintára sikerült tető alá hoznia itthon is egy az asztrológusokat érintő etikai normarendszert. 11 hónapnyi és alkalmanként több mint tucatnyi asztrológus és oktató egyeztető munkájának köszönhetően 2021. novemberében az AME tagsága elfogadta az Asztrológus etikai kódexet melynek legfontosabb célja a szakma hazai színvonalának emelése, és elvileg minden magyar asztrológus tevékenységének jól átlátható etikai keretekbe foglalása.


Ciro Discepolo szemináriuma Budapesten – 2021.09.18.

Ciro Discepolo olasz asztrológus jött, látott és szimpátiában győzött!
Az AME ezúttal egy egésznapos szemináriumot készített elő számára az Andrássy úti Magnet Házban. A világírű kolléga előadásának címe: Cselekvő asztrológia – az irányított születésnapok és a bolygóhatások megszelídítése.
Bővebben...


Közgyűlés 2021.04.19.

Az Asztrológusok Magyarországi Egyesülete ezúton meghív a 2021. évi rendes közgyűlésére. Időpontja: 2021. április 19. hétfő 18:00 óra. Bővebben…2020.03.30. 

Rendkívüli tagdíj kedvezmény. 

Részleteket ide kattintva olvashatsz.

*******************************

2020.03.14. – Program

Kerekasztal beszélgetés a horoszkópok térbeli megjelenítéséről

2020.02.20. 

Asztrológiai elemző kör

*******************************

2020.02.15.

Hatályba lép a „kuruzsló törvény” néven elhíresült törvénymódosítás. 

*******************************

2020.01.01.

Boldog új évet kíván az AME!

*******************************

2019.11.14.

Asztrológiai elemző kör

*******************************

2019.10.17.

Asztrológiai elemző kör – A halál a horoszkópban  – Gálfi Irén előadása

*******************************

2019.10.07.

Trentai Gábor búcsúztatója

*******************************

2019.06.02.

Az éves közgyűlést megtartottuk, a tagság a költségvetési beszámolót elfogadta.

*******************************

2019.06.02. 

Az Asztrológus konferencia nagy sikerrel zárult. Köszönöjük a résztvevőknek, hogy eljöttek, és az előadóknak a színvonalas előadásokat! 

*******************************

2019.03.06.

Az AME asztrológus konferenciáját 2019.06.02-án tartja 10:00-18:00 óráig. A jelentkezés részteleiről folyamatosa tájékoztatást nyújtunk itt a honlapon és a Facebook-on is. 

Kérdés esetén elérhetőségünk: ame@asztrologusok.hu

2019.02.01.

*******************************

Az Asztrológusok Magyarországi Egyesülete éves közgyűlése 2019.05.03-án 07:00 órakor lesz megtartva. (1061 Budapest, Székely Mihály u. 4. I. em. 7.)
Ha a közgyűlés résztvevőinek száma nem éri el a határozatképes létszámot, akkor a 
megismételt közgyűlés a 2019.06.02-án 18 órakor lesz megtartva az egyesület szervezésében megrendezett konferencia után. (Trinitum Szellemi Közösségi és Alkotó tér, Hattyú ház – 1015 Budapest, Hattyú u. 14.)

Minden érdeklődőt szeretettel látunk! A belépés díjtalan, nem kapcsolódik a közgyűlés a konferenciához!

A napirendi pontokról részletesen e-mailben tájékoztatjuk az érdeklődőket – kérem jelezze igényét a ame@asztrologusok.hu címen.

*******************************

2018.09.06.
A konferencián nem lehet a helyszínen jegyet váltani! Az előzetes regisztráció és részvételi díj fizetés menetéről itt olvashatsz részletesen! 

*******************************

2018.09.01.

A konferencia programja már megtekintehtő. A regisztráció elkezdődött, jelentkezz mihamarabb, mert fogynak a helyek a workshopokra.

*******************************

2018.06.28.

Asztrológus konferenciát szervez az egyesület 2018.09.29-re!

Mindenkit szeretettel várunk. A rendezvény elsősorban szakmai előadásokból és workshopokból áll, jó ha van valakinek előképzettsége, mert akkor többet tud profitálni a rendezvény előadásaiból. 

*******************************

2018.05.24. 

A GDPR ( General Data Protection Regulation) előírásainak megfelelve az egyesület adatkezelési szabályzata és adatkezelési tájékoztatója is elkészült. Kitér arra, hogy a tagsági kérelemhez megadott személyes adatok milyen formában lesznek tárolva, használva, és milyen céllal kell megadni őket. Továbbá leírja, hogy milyen időtartamban tárolja és kezeli az adatokat az egyesület, és milyen jogokkal élhet az adatot szolgáltató magánszemély a saját adatai kezelésével és tárolásával kapcsolatban. 

Terveink között szerepel, hogy egy kifejezetten asztrológusok számára – egyéni vállalkozóként működő szolgáltató esetén – kidolgozzunk egy olyan nyilatkozatot, melyet a kliensekkel elfogadtatva a továbbiakban is megfelelhetünk az (korábban infotörvényben is szabályozott) adatkezelési elveknek.  

Kérdés esetén az általunk megszerzett tudás alapján szívesen segítünk, ha van egyéni kérdés bármilyen asztrológiai szolgáltatással kapcsolatban. A továbbiakban akár a Facebook csoportban is tudtok kérdezni.

2018.03.30.

Találkozót szervezünk az egyesület tagjai és az egyesület iránt érdeklődők számára. A találkozó időpontja 2018.04.015. 15:00-18:00-ig. Helyszíne: Kelet kávézó és galéria (1111. Budapest, Bartók Béla út 29.) Mindenkit szeretettel várunk, aki érdeklődik a szakmánk és az egyesület iránt. 

Részletekről érdeklődni lehet a bkj@asztrologusok.hu címen, az Asztrológusok nevű facebook csoportban. 

*******************************

2018.01.23.

Minden adminisztrációs munka elvégezve, indulhat a tagfelvétel! A tagságról bővebben tájékozódhat a Lépj be! aloldalra kattintva. A Egyesület hivatalos asztrológus listáját folyamatosan bővítjük a belépők sorrendjében. Minden újonnan csatlakozó asztrológusnak módja van itt az oldalon egy bemutatkozó anyagot közzétenni, ami nevére kattintva érhető el. 

A szakmai munka során alakuló csoportok is fel lesznek tüntetve az oldalon, hogy azok, akik csatlakozni kívánnak, tudjanak információkhoz jutni. Ehhez kérem a kollégák segítségét, hogy jelentkezzenek, ha szerveződésüket szeretnénk feltüntetni az oldalon. 

*******************************

2018.01.18. 

Megjelent az AME szakmai lapja, az AstroNovum. A számok tanúsága szerint nagy sikert aratott, a megjelenést követő két napban közel 4000 érdeklődőhöz jutott el, és több mint 100 feliratkozót is regisztrálhattunk. Nekik újfent köszönjük a bizalmat. 

*******************************

2018.01.01.

Az egyesület gyakorlati működését segítő határozatok léptek életbe, melyek részletezik a tagfelvétellel kapcsolatos információkat, a tagdíj mértékét, illetve határozat rögzíti az adatkezeléssel és nyilvántartás vezetésével kapcsolatod működési elveket is. A határozatok között helyet kapott az Etikai bizottságról szóló pont is.  

Az összes érvényben lévő határozatot megtekinthető a Dokumentumok között.

*******************************

2017.11.01.

2017. október 27-én bejegyzésre került az Asztrológusok Magyarországi Egyesülete a hazai civil szervezetek közé.

Részletesen az egyesület működéséről az „Az egyesületről” menüpont alatt olvashat, míg az egyesületi élettel kapcsolatban a bal oldali menüsor segít.

Egyelőre a taglétszám növelése a feladat, illetve a szakmai újság kiadásának megszervezése. Emellett tervben van egy nagyszabású rendezvény, ahol előadások, workshopok és offline találkozási lehetőségek lesznek, hogy elkezdjük a gyakorlatban is feléleszteni a szakmai életet.

Az egyesület népszerűsítése érdekében szeretettel várom a nyilvános Facebook közösségünkben, melynek neve Asztrológusok illetve, ha már tag vagy, akkor szeretettel várlak a zárt csoportban, mely az egyesület nevét viseli – Asztrológusok Magyarországi Egyesülete (A linkekre kattintva közvetlenül a csoporthoz érkezel).