Képlet pontosítás tanfolyam

Tapasztalatunk szerint – habár az iskolák többsége foglalkozik a születési képlet pontosításával – a praxis elején az egyik legnehezebb lépés a képlet pontosítása.
Ezen a kritikus pontos segít át Velencei Móni és Pernyei Gábor.
Tudjuk, hogy a legtöbb asztrológiai szoftver kínál pontosítást is az eszközei között, azonban azok is az asztrológus tudására támaszkodnak. A számításokat ugyan elvégzi a gép, de a több alternatívából kiválasztani az egyetlen tényleges időpontot már a szakember dolga.

Az első képzési alkalom 2022.03.19. 17 órai kezdettel online.
Az utána következő három szombat délután lesz a többi online alkalom: 2022.03.26., 2022.04.02., 2022.04.09.

A tematika szerint az első két alkalom az elméleti ismeret, mely magába foglalja a direkció számítást és a helyes jelölő választást, így a pontosítás geometriai és matematikai hátterét. Majd következnek a gyakorlati részek, mint például az adatok felvétele, a jelölők elbírálása, és nem utolsó sorban a megfelelő időpont megállapítása.

A tanfolyam arra helyezi a hangsúlyt, hogy a végén magabiztosan és önállóan tudjon képletet pontosítani az, aki elvégzi. Éppen ezért a tanfolyam megkezdésének előfeltétele az asztrológiai végzettség.

A teljes kurzus ára: 40.000 Ft,
Az egyesületi tagok 10% kedvezményben részesülnek, így számukra a teljes kurzus 36.000 Ft.

A jelentkezés a kurzus díjának átutalásával válik véglegessé. A képzés maximum 10 főt tud fogadni.

A befizetést követően a számlát az egyesülettől kapja a jelentkező, és a visszaigazolással egyidőben kapja meg az online elérhetőséget is, ami másra nem átruházható.

A tanfolyammal kapcsolatos adatkezelési szabályzatot és az általános szerződési feltételeket minden jelentkező előzetesen kapja meg a jelentkezéskor e-mailben, de még a tanfolyam befizetése előtt.