Juhász Nóra

Juhász Nóra tradicionális és kérdőasztrológus vagyok továbbá Bach virágesszenciákkal foglalkozó tanácsadó.

A civil életben idegenvezetői és külkereskedelmi főiskolai végzettséggel rendelkezem, a gyakorlati életben az egyik kereső foglalkozásom és vállalkozásom az idegenforgalom területéhez köt.

Több mint 20 éve foglalkozom és tanulmányozom az asztrológia csodálatos világát. 2000-2005 között A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Kalo Jenő által fémjelzett asztrológiai iskolájába jártam és ott végeztem, mint tradícionális asztrológus. Tanácsadóként arra törekszem, hogy a hozzám fordulók minél inkább elmélyedjenek az önismeretükben, megismerjék sorsfeladataikat és az abból fakadó lehetőségeiket a legjobban kiaknázhassák hétköznapi életük során.

2013-2015 között a RACAS Egyesület Herbály Zsuzsa által létrehozott horary – kérdőasztrológiai iskolájában tanultam és végeztem, mint kérdőasztrológus. Tanácsadóként a mindennapi élet gyakorlati kérdéseire és hétköznapi igen-nem dilemmáira tudok nagyon pontos válaszokat adni a klasszikus asztrológia ezen technikája segítségével. Születési dátum nem kell hozzá, csupán egy jól feltett kérdés egy aktuális élethelyzetre és a gyors válasz felesleges időveszteséget, pénzt avagy eltékozolt energiát takaríthat meg a kérdezőnek!

2021 januárja óta Tamáskovits Gyula 2 éves középkori asztrológiai iskolájában képzem tovább magam, ahol úgy érzem megtaláltam a tiszta forrást, ami az asztrológia legősibb technikáinak és bölcsességének megismeréséhez vezet.

Bach virágterápiás tanácsadóként célom, hogy tudásommal segítséget nyújtsak mindazoknak, akik tenni szeretnének önmaguk jó közérzete, egészsége és érzelmi kiegyensúlyozottsága érdekében!

Elérhetőségeim:

Fogadónapjaim:  kedd-szerda-csütörtök
Telefon: + 36 20 9193605  ( Viber, Messenger, Whatsapp is)
E-mail: junora@t-online.hu
Honlap: www.ituna-asztrologia.hu
Facebook: www.facebook.com/Ituna.Studio.asztrologia.bachviragterapia