Zentai Anna

Zentai Anna asztrozófus

Gyermekkorom óta gazdag és izgalmas élményeket jelentett a belső világ, a láthatatlan, melynek jelentősége mindig egyértelmű volt számomra. Az álmaimmal való intenzív foglalkozással kezdődött az utam és a ’90-es évek vége felé egyre erőteljesebben talált meg az asztrológia. 2000-től 2004 végéig intenzíven tanultam asztrológiát, de egy érzés uralkodott el rajtam egyre jobban, amely szinte a ‘semmiből’ jött, külső hatás nélkül és egyértelműen súgott valamit, amit nem értettem, csak éreztem.

Senki nem volt rám befolyással, mégis folyamatosan jött az az érzés és gondolat, hogy amit tanulok, amivel foglalkozom, az nincs úgy rendben, ahogyan én tudom. Ez odáig fajult, hogy 2004 novemberében úgy döntöttem, végleg abbahagyom az asztrológiával való foglalkozást. Ekkor egy érdekes álmot láttam: egy tanteremben ültem és a táblánál egy középmagas, fekete hajú férfi magyarázott valamit, amit addig nem tudtam a csillagos égboltról. Fél év múlva ez az álmom megvalósult.

Ekkor, 2005 tavaszán találkoztam Paksi Zoltánnal, aki bevezetett az asztrozófia, az ősi csillagbölcselet világába és én azonnal tudtam: ez az, amit kerestem, ezzel vagyok összehangolva! 2005 őszétől, tizennégy éven át tanultam Zoltán több képzésén is.

Asztrozófusi-asztrológusi oklevelet 2013 februárjában szereztem, de ekkor már évek óta hivatalosan is ezt a szeretett hívatást végeztem. 2013 elején, puszta kíváncsiságból kezdtem írni napi-heti előrejelzéseket, amelyeket tavasztól egy internetes magazin is elkért és közölni kezdett. 2013 nyarára elindítottam közösségi oldalamat és saját Blog oldalamat is, ahol a mai napig, folyamatosan teszem közzé írásaimat, előrejelzéseimet, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek. 

Időközben sok mást is tanultam, így Tarot elemzésekkel, Csillagmeditációval és egyebekkel is foglalkozom.

2015-ben kezdtem el asztrozófia tanfolyamokat, képzéseket indítani. Ma már csak ezeket végzem, csoportos képzéseket, tanfolyamokat, workshopokat és meditációkat tartok, igyekszem segíteni az embereket abban, hogy önmagukra rátalálva, minőségi, boldog, örömteli, teljes életet élhessenek.

www.zentaianna.hu