Tájékoztató a pártoló tagságról

Az egyesület pártoló tagjainak sorába felvehető bármely nagykorú személy. A belépéshez el kell fogadnia az egyesület céljait, és a pártoló tagokra vonatkozó szabályait. A pártoló tagok kedvezményei és egyesületi lehetőségei csak minimálisan térnek el a rendes tagokétól. Az alábbiakban részletezve is megtalálható, hogy milyen előnyökkel és jogokkal jár a pártolói tagság.

Az egyesületi pártoló tagsággal járó előnyök:

  • Az egyesület rendezvényein való részvétel kedvezményes áron.
  • Részt vehet a zártkörű találkozókon, rendezvényeken, fórumokon
  • Továbbképzéseken vehet részt kedvezményes áron.
  • Szakmai workshopokon való részvétel kedvezményes áron.
  • Asztrológiai tanulmányaihoz segítséget kaphat a már végzett asztrológusoktól. (esetmegbeszélésekhez, speciális kérdésekhez, speciális technikákkal kapcsolatban is van mód konzultálni az egyesület gyakorló asztrológusaival)

Jogok:
Az egyesület pártoló tagja jogosult:
a./az egyesület tevékenységében részt venni
b./az egyesület szolgáltatásait igénybe venni
c./a közgyűlésen részt venni, a közgyűlés rendjének megfelelően felszólalni, kérdéseket feltenni, javaslatokat és észrevételeket tenni.
d./az egyesület irataiba betekintetni (Az adatnyilvántartások adatvédelmi okokból nem betekinthetőek.)

Kötelezettségek:
Az egyesület pártoló tagja:
a./Nem veszélyeztetheti az egyesület céljának megvalósítását és az egyesület tevékenységét.
b./Köteles a tagdíjat annak esedékességéig megfizetni.
c./Köteles az egyesület alapszabályának, a döntéshozó szervek határozatainak reá vonatkozó előírásait, rendelkezéseit betartani. Önkéntesen vállalt feladatát ellátni legjobb tudása szerint.

Tagdíj:
Az egyesület pártoló tagjának éves tagdíja kedvezmények nélkül 10 000 Ft, mely tartalmazza a 9000 Ft tagidíjat, és a 1000 Ft támogatói díjat. (Ez havi kb. 833 Ft)

Igénybe vehető tagdíj kedvezmények:

  • Diák- és nyugdíjas kedvezmény: Adott naptári évre érvényes diákigazolvány vagy nyugdíjas igazolvány bemutatása (elektronikus úton elküldött másolat) esetén az éves tagdíj: 8000 Ft (mely tartalmazza a 7000 Ft tagidíjat és 1000 Ft támogatói díjat)
  • Folyamatos tagságért járó kedvezményA folyamatos tagság minden 3. éve után (vagyis a 4., 7. stb. év befizetésekor) a tagdíj 10%-kal csökken. A tagdíj e kedvezménnyel együtt sem csökkenhet 4000 Ft alá.
  • Gyed, gyes okán járó kedvezmény: A gyeden vagy gyesen lévő kismamák a (legkisebb) gyermek hároméves koráig kedvezményes, féláras tagdíjat fizethetnek, tehát évi 5000 Ft-ot, ehhez csupán a gyermek születési anyakönyvi kivonatát kell bemutatni, vagy elektronikus úton másolatot küldeni róla. (nem szükséges hitelesített másolat). 

A különféle kedvezmények – diák- és nyugdíjas, folyamatos tagság, gyed, gyes – összevonhatók, de a fizetendő teljes tagdíj semmiképpen sem csökkenhet 4000 Ft alá.

Az egyesületi tagdíj utalását erre a számlaszámra kérjük:
Név: Asztrológusok Magyarországi Egyesülete
Bank: CIB BankSzámlaszám: 10700268-70704653-51100005